Docent

Wie geeft de training?

De weerbaarheidstraining wordt gegeven door Leyla Çinibulak, gediplomeerd trainer weerbaarheid en zelfverdediging. Ook tijdens haar wetenschappelijke studie medische antropologie heeft zij zich verdiept in de thema's empowerment en veerkracht. Ze beoefent zelf zowel vechtsport als yoga. Naast de trainingen werkt Leyla als onderzoeker bij MOVISIE, www.movisie.nl.

“Waarom ik een weerbaarheidstraining zo goed vind? Je leert je eigen kracht voelen. Bij onze geboorte krijgen we veel kwaliteiten en kracht mee. Maar er kan van alles gebeuren waardoor we die kracht niet meer voelen. In de training help ik vrouwen en meiden om die kracht weer te voelen en sterker te maken. Ze leren hun kwaliteiten ontdekken, keuzes te maken en het leven te leiden dat ze echt willen. Het klinkt misschien wat hoogdravend maar dat is het effect van een weerbaarheidstraining.”

Haar motto

“Verandering is mogelijk en iedere verandering telt: hoe klein die ook is. Je kwetsbaarheden en angst kun je veranderen in zelfvertrouwen en kracht. Je kunt de regie over je eigen leven weer in handen nemen.”

Trots leidt tot kracht

“In 2005 heb ik een trektocht gemaakt in de Himalaya. Voor mij staat dit gebergte symbool voor de immense kracht die we allemaal in ons hebben. Het geeft een enorm trots en blij gevoel om hoog in de bergen rond te trekken. Dat gevoel krijg je ook van weerbaarheid.”

Inspiratie

Kaleghl Quinn, Musashi, Bruce Lee, Ghandi en Malcolm X.

Waarom een BWZ erkende docent inhuren? Kijk ook op: www.bwz.nu

Error | Powerfields

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.
slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Error message

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer