Training

De weerbaarheidstraining van Powerfields is niet zomaar een training. In de training worden fysieke en mentale verdedigingstechnieken altijd gecombineerd. Het effect? Je staat sterker in je schoenen, letterlijk en figuurlijk.


Wat leer je?

In de weerbaarheidstraining leer je om voor jezelf op te komen. Het allerbelangrijkste: leren je grenzen in een vroeg stadium te voelen, te respecteren en vervolgens aan te geven.

Je oefent handige verdedigingstechnieken die je in noodsituaties kunt gebruiken. Je leert onveilige situaties inschatten en slim te handelen. Je leert ook je wilskracht en doorzettingsvermogen te vergroten. Daarnaast werk je aan zelfvertrouwen en zelfrespect, concentratie en rust.

De training

In de lessen doe je uiteenlopende oefeningen om een sterk gevoel van binnen en van buiten te krijgen. Je wordt je bewust van de drempels die je kracht en veiligheid in de weg staan. Je leert je gevoelens van machteloosheid en angst kennen en de baas te worden. Vervolgens leer je vanuit je kracht en je kwaliteiten te reageren en keuzes te maken. Je hebt lef en moed.

Error | Powerfields

Error

The website encountered an unexpected error. Please try again later.
slideshow 1 slideshow 2 slideshow 3

Error message

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer